I lager.
Antal: 10

Konftel C20Ego Video Conferencing Kit Microphone

4 174 kr
Leverantör:
Konftel C20Ego - Paket för videokonferens (högtalartelefon, camera, nav)Konftel C20Ego är det perfekta paketet för video i små mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound -ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets HDMI-skärm till collaboration-appen i laptopen.

Imponerande videokvalitet. Med USB-konferenskameran Konftel Cam20 kan du alltid lita på att de andra deltagarna i videomötet får en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och lita på att det ser bra ut.

Garanterat trasselfritt. Konftel OCC Hub är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att C20Ego fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Kristallklart med OmniSound. Konftel Ego är den Red Dot-prisade högtalartelefonen som utmärker sig med en smidig och kompakt form, flexibel användning och framförallt riktigt bra ljud. Sin storlek till trots levererar Konftel Ego en kristallklar ljudupplevelse i dina huddle room, allt tack vare vår unika ljudteknik OmniSound.

Ta med dig mötet. Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, Konftel C20Ego fixar upplevelsen i det lilla mötesrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång. Vi kallar det ibland för BYOM, Bring Your Own Meeting.

Snabbt hitta rätt vinkel. Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, vilket är det normala i dagens många huddle rooms. Bildvinkeln på 123° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning. Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga den på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen.Allmänt

Enhetstyp:

Videokonferenspaket

Ange innehåll:

Högtalartelefon, kamera, hubb

Mått viktdetaljer:

Högtalartelefon - Bredd 14,5 cm Djup 13,5 cm Höjd 3,2 cm Vikt 230 g | Kamera - Bredd 19,4 cm Djup 3,4 cm Höjd 4,2 cm Vikt 500 g
Videoingång

Typ:

Digitalkamera - Extern

Gränssnittstyp:

SuperSpeed ​​​​USB 3.0

Digital videoinspelningsupplösning:

3840 x 2160

Videolägen:

4K / 30p

Digital zoom:

8

Funktioner:

Virtuell panorering / lutning / zoom, autofokus

Vinklat synfält (max., grad):

123
Ljudingång

Typ:

Mikrofon - extern

Mikrofonfunktion:

Rundstrålande
Ljudutgång

Typ:

Högtalare (s)
Nätverk

Dataanslutningsprotokoll:

Bluetooth
Expansion / Anslutning

Gränssnitt:

SuperSpeed ​​​​USB 3.0
Övrigt

Medföljande kablar:

1 x USB typ A till USB typ B-kabel - 4,5 m | 1 x USB-kabel - 3 m | 1 x USB typ A till mikro-USB typ B kabel - 5 m | 1 x USB typ A till mini-USB typ B-kabel - 5 m

Medföljande tillbehör:

Fjärrkontroll, mjukt fodral, 2 x AAA-batterier, beröringstejp
Tillverkargaranti

Servicesupport:

Begränsad garanti - 2 år